Wat leuk…

Wat leuk…

Wat leuk dat je er bent! Een nieuwe site. Een site om jullie mee te nemen op mijn hardloopreis in 2015. Een reis die voor als nog loopt vanaf de 1/2 marathon van Egmond, (die ik pace voor Run2day) via mijn eerste marathon in Rome naar mijn 4e Roparun en eindigt in NY, tijdens de marathon aldaar. Ik neem jullie mee tijdens mijn ervaringen die horen bij het hardlopen.. ga je mee?

4 Replies to “Wat leuk…”

  1. van de 3 roparuns die Chiel heeft gelopen was hij degene, die bijna ongetraind een achtste deel voor zijn rekening nam. De sukkel dacht dat hij zijn captain kon wijs maken dat hij een aanwinst was voor team 246 jeugdformaat. De teamcaptain heeft hem echter toch geselecteerd, omdat hij als marinier wel bewezen heeft dat het een doorzetter was. Bovendien werd hij in een team geplaatst, dat het gemiddelde hoog hield. Het laatste jaar heeft onze Chiel het licht gezien: 5 kg lichter, wekelijks zijn km ers gemaakt en hij was eindelijk de loper, die hij in zijn dromen was. Een aanjager samen met Ivo van team 246 jeugdformaat. Dus een Marathon van Rome zal zeker een prachtige uitdaging voor deze Ajaxied zijn. Niet zo gek dat ik denk dat beter zal presteren dat zijn favoriete club. Niet zo moeilijk zou je denken als je Ajax ziet spelen, maar Michiel gaat het helemaal maken in Rome. Wil je daar bij zijn, zou ik me zeker opgeven. Zeker als je Chiel wil verslaan. Iedereen, die Chiel verslaat maakt mij blij. Dus geef je op en neem als streeftijd 4.00 uur. Want dat wordt naar mijn mening de tijd van onze Chiel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Twitter