Ik heb er zin in…

Ik heb er zin in…

Morgen is de olympisch stadionloop. Geen bijzonder loopje en ook niet optimaal voorbereidt; vandaag gewoon 90 minuten moeten voetballen. Het parcours is ook niet heel bijzonder, als is de start en de finish in het OS wel bijzonder natuurlijk.

Waarom heb ik er dan wel zo veel zin in? We gaan met een enthousiaste groep mensen heen, we zijn welkom om bij Joan in de hardloopwinkel te verzamelen, veel mensen hebben de moeite gedaan om wat lekkers te bakken en ik ga voor het eerst mn nichtje een kidsrun zien doen. Super stoer is ze…

Morgen ga ik ook Tessa ontmoeten. Tessa gaat met ons mee naar Rome. Ook voor haar wordt Rome de eerste marathon die ze gaat lopen. Geniet nu al zo van haar enthousiasme, dat moet leuk worden

www.olympischstadionloop.nl

www.hardloopwinkel.nl

4 Replies to “Ik heb er zin in…”

  1. Hop hop, tweede blog is gemaakt. Op naar een gezellige dag morgen Michiel! Zal je blog trouwens in mijn Favo’s erbij zetten, ben namelijk rete benieuwd naar je weg naar Rome. 🙂 Succes toppertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Twitter