Week 16: 1e Vroem week…

Week 16: 1e Vroem week…

Enige weken geleden schreef ik al dat ik ging wisselen van trainer. Ik wilde meer intensieve trainingen en wat effectiever met mijn trainingstijd om gaan. Eigenlijk zou ik begin april beginnen met mijn schema, maar de 60vanTexel vroeg om wat extra herstel. Deze week kon ik weer aan de bak en vanmorgen de laatste loop van de trainingsweek afgesloten. Ruim 14k gelopen, lekker in het bos. Wat blijft het daar toch fijn lopen. 2k inlopen, 5k op 4’40″/k, 2k rustig en weer 5k op 4’40″/k.

IMG_4772

 

Het was zwaar zeg, de twee keer 2k ging best goed hoor, maar de 5k op snelheid ging zwaar. Voelde duidelijk dat het best een intensieve trainingsweek was en dat ook de 75minuten op het voetbalveld nog in de benen zaten.  Gisteren maar weer eens de stoute voetbalschoenen aan gedaan. Had het geloof ik beter niet kunnen doen: het resultaat was dramatisch, al deed ik niet onder voor de rest van het team. Helaas na afloop ook weer flink last gekregen van mijn lies en dus maar besloten dat het voetbal echt klaar is tot september.

IMG_4749

De trainingsweek had vier trainingen op het programma, waarvan twee op snelheid. Ik merk dat de snelheid die ik wil hebben tijden de Roparun er nog niet helemaal is. Gelukkig heb ik na vandaag nog 34 dagen om mij voor te bereiden richting Parijs. Het waren lekkere loopjes, deze week weer eens gelopen in het Haarlemmermeerse bos en rond de Ouderkerkerplas. Wat is het toch fijn om in dit soort natuurgebied lekker te kunnen sporten, dat geeft nog eens extra ontspanning.

IMG_4732

Wel ontzettend gaaf dat ik qua donaties zo goed ga! Bedankt voor jullie steun aan de mooie doelen van de Roparun en Team Korps Mariniers. Kijk eens op de site van de Roparun om te zien wat voor mooie goede doelen gesteund worden. Wil je ook nog doneren? Ga naar de site van mijn team en gebruik daar de donatie-button. Ik vind het wel heel leuk als je dan op mijn naam doneert. Daar kan je ook van die gave armbanden of hardloopshirts bestellen, daarmee steun je ook de goede doelen van de Roparun.

IMG_4775

Van de week ook nog goede dingen kunnen regelen voor ons roparun team. Door contacten met oud collega’s van de week een paar hele mooie Asics binnen kregen. Dank je wel Danny! Een mooie lichte schoen voor al mijn snelheidstrainingen en korte wedstrijden richting het najaar. En wat zijn ze mooi in kleur!

Dankzij Eric Nabben en Dennis Massop hebben we een mooie teamoutfit en kunnen we gebruik maken van compacte body mams om jullie allemaal van unieke beelden te voorzien. Heb echt zo een zin in het Roparun-avontuur-2015!


 

2 Replies to “Week 16: 1e Vroem week…”

  1. Je verhalen zijn heel inspirerend voor mij. Ook heel leuk om te lezen hoe enthousiast en doelgericht bent ingesteld. Persoonlijk wil ik ook stappen maken met hardlopen. Vandaar dat ik zeer benieuwd ben bij wie je traint/club ? En waarom je precies bent overgestapt. Misschien kan ik er van leren. Verder wens ik je heel veel succes met al je doelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Twitter