Week 42: Omhoog, omlaag en even stil staan

Week 42: Omhoog, omlaag en even stil staan

Een rustig rondje samen met Milan. Een rustig rondje op het begin van de vrijdagmiddag. Een rondje dat uiteraard weer sneller ging dan gepland. Een rondje Warnsborn. Licht omhoog, omlaag en weer wat meer omhoog. Rustig tempo tempo om weer eens bij te kletsen over alle hardloopavonturen en nieuwe plannen voor het nieuwe jaar. Een van die plannen is de Roparun met allemaal leuke mensen. Heerlijke inspiratie tijdens de teambijeenkomst ’s avonds. Vertellen over mijn herinneringen en het laten zien van foto’s, maakt dat ik niet kan wachten om in mei in Hamburg van start te gaan! Milan bleef maar roepen dat het een vlak rondje was, terwijl ik toch echt voelde dat het weer omhoog ging, en weer omlaag..

Vrijdagmiddag was mijn tweede training deze week. Het is nog een beetje zoeken naar een nieuwe flow, zeker zo zonder een trainingsschema. De drukte in de agenda maakt dan dat je de trainingen iets makkelijker een dagje vooruit schuift, mooi is het dan dat je trainingsmaatjes appen om even samen te lopen.

De Dinsdag was de eerste training van deze week. Nog net een lekker zonnetje maakte het Arnhems bruggenloopje tot een fijne training. Hoewel het hele rondje eigenlijk behoorlijk vlak is, maken het omhoog en omlaag van de Mandela en de Sacharov brug er toch aardig wat hoogtemeters van in zo een rondje. Arnhem blijft een stad waar je zo de natuur in loopt, maar ook fijn over de Rijnoevers.

Op de zondag was het tijd om weer eens een nieuw gebied te ontdekken. Een stukje rijden naar de Mookerheide met Corine en hup de trail-schoenen aan. Een stukje inlopen en zodra de hei er was ging het omhoog. Regendruppels en zonnestralen wisselde elkaar tijdens dit rondje af, waardoor het glibberen in de blubber werd. Een korte doorsteek naar de Sint-Jansberg waar het nog meer klimmen en dalen werd, maar heerlijk om dit gebied samen te ontdekken. Een gebied wat de moeite waard is om vaker heen te gaan om te hollen en foto’s te maken. Voordat we de loopweek afsloten met eenb biertje en een kop soep, stopten we nog even bij een kleine kapel waar Corine een kaarsje kon aansteken voor Anne..,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Twitter