Week 43: Keren Draaien en NYC

Week 43: Keren Draaien en NYC

Terwijl we vol spanning aan de grote eettafel zitten te wachten op Eefje, kijk ik terug naar de vorige trainingsweek. Het is inmiddels woensdag en de eerste twee trainingen van deze week zitten er al weer op. Vanaf deze week weer wat meer kilometers maken, want vorige week was het meer keren en draaien dan kilometers maken.

Eefje is de hond van Kim en Chantor en komt de komende week bij ons logeren. Kim (teamgenootje van Team Hollander) en Chantor gaan morgenochtend naar NY om de marathon te lopen zondag.

Leuk om terug te denken aan mijn eigen Marathon avontuur daar met Joan en alle andere bekenden! Een super trip met een super Marathon. Mijn eerste Marathon met Team Vroem voorbereiding. De herinneringen aan de helikopter vlucht, Ground Zero en Central Park komen weer boven drijven en zorgen voor een grote glimlach. De Marathon daar was ook een super ervaring. Het losloop rondje met Ellen van Lange en German Silva. Gewoon in Central Park lopen met deze topsporters! De VIP coach richting de start op Staten Island, onder politiebegeleiding. Het krantje in de warme tent. Met al die duizenden lopers de bruggen over richting Brooklyn en alle  andere, verschillende wijken van NY door. Een helse laatste acht kilometer, waarin bleek dat NY net zo vlak is als de Veluwe. Rechtsaf Central Park in en met een Zweed samen een eind sprint voor een dik PR! 

Daarna, met mijn medaille trots op mijn nek, een zegetocht over Broadway terug naar het hotel op Times Square en als een van de hoogtepunten het biertje samen met Frankie Lis!

Oh ja, terug naar de vorige trainingsweek. Een week waarin er eigenlijk maar twee trainingen waren. Wel steeds meer motivatie om weer lekker aan het trainen te gaan, met een blik gericht op leuke doelen!

De Roparun plannen worden steeds concreter en het team steeds enthousiaster! We kunnen jullie hulp nog goed gebruiken, dus heb je een leuk idee: laat het me weten.

Op de dinsdag werkte ik thuis en die werkdag werd prettig onderbroken door een loopje met Chiel. Door de blubber een beetje zwerven over het Roosendaalse veld. Flink wat heuveltjes, gecombineerd met de blubber maakte het een pittig rondje. Vlakbij de auto bleken we nog niet eens op 10 kilometer te zitten en dus draaien we nog even terug het bos in voor wat extra kilometers.

Vrijdagmiddag mocht ik als model fungeren voor Renee Tijdink. In zo een korte tijd nog nooit zo gekeerd en moeten draaien voor het perfecte hardllopen-in-herfst-plaatje. Moet zeggen dat het Renee aardig gelukt is om dat plaatje te schieten en over mijn aandeel hierin hebben we het maar niet 😉

Op de zondag zelf het bos in om foto’s te maken tijdens een lange ronde in het bos. Eens een ander rondje in Arnhem dat mij in de verschillende parken en landgoederen bracht. Lange stukken over het asfalt afgewisseld met wat keren en draaien in Warnsborn; echt een aanrader om in dit bod hard te lopen of wandelen. Een fijne afsluiting van een trainingsweek met niet al te veel kilometers! Succes Kim, Chantor en alle andere lopers in NY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Facebook
Twitter